YOUTUBE

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΙΔΕΑΔ, Ενημερωτικό δελτίο για τις εκδηλώσεις 19 και 20-3-2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με σημαντική κοινωνική και πολιτιστική απήχηση το διήμερο των εκδηλώσεων του ΙΔΕΑΔ  ( Η ημερίδα της 19-3-2017 για την προσφορά των προσφυγικών σωματείων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το τουρνουά μνήμης,φιλίας και αλληλεγγύης της 20-3-2017). Ηταν η πρώτη φορά που το ΙΔΕΑΔ  επιχείρησε μια σύνθετη μη νομική εκδήλωση και αυτό καθιστά την επιτυχία του εγχειρήματος ακόμα πιο σημαντική. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και δημοσίως τους:
1. Δώρο Κλεοβούλου- μέλος του ΔΣ του ΙΔΕΑΔ, Βαγγέλη Χαραλάμπους- διοργανωτή της έκθεσης"Αθλητισμός-Υγεία - Διατροφή' και Τάσο Τζήκα-Πρόεδρο της HELEXPO για την διάθεση της αίθουσας και την όλη υλικοτεχνική στήριξη της ημερίδας.
2. Τους δημοσιογράφους Βασίλη Μαγγαναδέλη και Δημήτρη Κουμουρτζή, για την άρτια δημοσιογραφική κάλυψη και των δύο εκδηλώσεων.
3. Τους συντονιστές των παλαιμάχων Γιώργο Ουσταμπασίδη(Νέα Ιωνία), Μιχάλη Σιμιγδαλά (ΑΕΚ)
και Βασίλη Μαστρακούλη (Απόλλων),καθώς και τον συντονιστή του Δικτύου προσφύγων Αθήνας Μιχάλη Φλαμπουράρη για την συμμετοχή των ομάδων τους στις εκδηλώσεις.
4. Τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση και τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ.Ιωνίας κο Αμανατίδη για την παραχώρηση του γηπέδου.
5. Τον Γενικό Αρχηγό της ερασιτεχνικής ΑΕΚ κο Δευτεραίο μαζί με τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και της λέσχης ιστορίας και πολιτισμού, τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Απόλλωνα κο Καταβέλο μαζί με τα μέλη του ΔΣ , καθώς και τους υποψήφιους δημάρχους νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας κο Αράπογλου και κα Θωμαϊδου  για την συμμετοχή και συνεισφορά τους στην ημερίδα
6. Τους κεντρικούς ομιλητές της ημερίδας Αριστείδη Καμάρα, Λουκά Χριστοδούλου και Κυριάκο Χήνα για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις τους που αφού απομαγνητοφωνηθούν θα δημοσιευτούν σύντομα.
6. Τέλος, ευχαριστουμε για τις απονομές των τιμητικών διακρίσεων τον Υπουργό Επικρατείας κο Φλαμπουράρη,τον Δήμαρχο κο Γκότση και τον πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΤ και Δήμαρχο Πεύκης κο Θεοδωρακόπουλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου