YOUTUBE

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΙΔΕΑΔ, Το Σύνταγμα στη μέγγενη του ποδοσφαιρικού μνημονίου


ΤΟ ΙΔΕΑΔ
Με αφορμή την αίτηση του Προέδρου του ΙΔΕΑΔ κ. Ανδρέα Μαλάτου για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ και με την ευγενική συμπαράσταση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ
Στην εκδήλωση νομικού και αθλητικοπολιτικού προβληματισμού με θέμα:

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Στην εκδήλωση που διεξάγεται με ελεύθερη συμμετοχή την Τρίτη 20-12-2016, ώρα 13:00 στην Αίθουσα Τελετών του ΔΣΑ, Ακαδημίας 60 θα εντοπισθούν και θα απαντηθούν τα νομικά και πολιτικο-αθλητικά ερωτήματα σχετικά με την απόφαση της ΦΙΦΑ για  διορισμό  «Επιτροπής Εξομάλυνσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον τρόπο , την διαδικασία και τις συνέπειες από την επιβολή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την νομική της αξιολόγηση στο πλαίσιο της διεθνούς και εθνικής έννομης τάξης .
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ανδρέας Μαλάτος, Πρόεδρος ΙΔΕΑΔ: Η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΦΙΦΑ ως       Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ
Γιώργος Κασιμάτης, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου: Νομική αξιολόγηση της λειτουργίας της ΦΙΦΑ στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και του Ελληνικού Συντάγματος
Νίκος Μάλλιαρης, Μέλος του ΙΔΕΑΔ-Πρώην Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ: Πως και γιατί φτάσαμε στην επιτροπεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συντονιστές της εκδήλωσης θα είνα ο δημοσιογράφος Γιάννης Γεωργάκης και ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Μίλτος Λαζαρίδης.
Θα επακολουθήσει συζήτηση και απάντηση σε υποβολή ερωτημάτων.
Με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλετε στην διαρκή προσπάθειά μας για την θεσμική αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού, παρακαλείσθε να παραστείτε.

Δρ. Ανδρέας Μαλάτος         

Πρόεδρος  Ι.Δ.Ε.Α.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου